Högsta välkomstbonus!

Bingo.co.in
500 kr gratis Featured Het!
bet365 Bingo
250 kr gratis Het!
JackpotCityBingo
250 kr gratis Het!
Bingo.com
170 kr gratis Het!
BettyBingo
100 kr gratis Featured Het!

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så skickar vi unika erbjudanden via e-post!Senast recenserat

Användar betyg
 
4.7
Recenserad av Lotta
"Känns tryggt och bra att spela på. Många insättningsmöjligheter."
Användar betyg
 
4.8
Recenserad av Lotta
"Kör på samma plattform som Unibet och det känns tryggt. Denna är dock lite roligare med indiskt tema och d..."
Användar betyg
 
4.3
Recenserad av Nils
"De har även ett bra schema man kan följa."
Användar betyg
 
3.0
Recenserad av Malin
"Medelmåtta som behöver fräschas upp"
Användar betyg
 
2.5
Recenserad av Agneta
"Chattvärdarna är bra men sajten borde hottas upp..."
Användar betyg
 
4.7
Recenserad av Åsa
"Maria är den som hängt med längst och som fortfarande håller!"
Användar betyg
 
5.0
Recenserad av Petter
"Jag tycker verkligen att TrendyBingo är en bra bingosida. Det är lite synd att de andra casinosidorna..."
Användar betyg
 
5.0
Recenserad av Margaretha
"att alla har lika stor chans"
Användar betyg
 
3.5
Recenserad av Margaretha Hylen
"vill testa bigo ett sätt att umgås.vad är kriterrrian+"
Användar betyg
 
4.7
Recenserad av Leena Svensson
"En mycket bra bingosajt och väldigt trevliga och bra chattmasters."

Spendera 50 kr så får du 250 kr gratis på bet365!

Du behöver bara göra en första insättning på minst 50 kr samt köpa Bingobrickor för minst 50 kr så får du 250 kr gratis att spela Bingo för.

För att fixa din bonus, vänligen följ dessa enkla instruktioner:

 1. Så fort du öppnat ditt konto så kommer du få en erbjudandekod via e-mail som slutar på BBFTB.
 2. För att fixa din bonus behöver du bara skriva in din erbjudandekod i samband med att du gör din första insättning/överföring.
 3. Om du inte erhöll erbjudandekoden som slutar på BBFTB, eller vill uppdatera din e-mailadress, vänligen besök 'Mitt konto'.
 4. För att spela med bonusen måste du omsätta minst 50 kr på Bingobrickor.

Klicka här för att gå till bet365 Bingo och få dina 250 kr

Regler och villkor:
 1. För att ta del av din bonus på 250 kr måste du göra en kvalificerande insättning/överföring på 50 kr eller mer.
 2. För att spela med bonusen måste insättningen/överföringen omsättas en gång på Bingobrickor. Exempelvis om du gör en insättning/överföring på 50 kr så måste 50 kr omsättas på Bingobrickor innan du får tillgång till din gratisbonus på 250 kr.
 3. Du måste omsätta din insättning och bonus minst en gång på Bingobrickor för att kunna göra ett uttag. Vi säger att du gör en insättning/överföring på 50 kr som resulterar i en Bingobonus på 250 kr. Detta betyder att du måste köpa Bingobrickor för 300 kr innan det återstående saldot kan tas ut.
 4. Om du inte nått omsättningskravet för denna bonus inom 30 dagar från det att den kvalificerande insättningen/överföringen gjordes kommer hela beloppet på bonussaldot att förloras.
 5. Erbjudandet utgår 23.59 brittisk tid den 30:e november 2009.
 6. Detta erbjudande är endast tillgängligt för spelare från Storbritannien, Spanien och Sverige.
 7. Erbjudandekoden måste skrivas in i samband med eller efter den kvalificerande insättningen. Om ett uttag eller överföring genomförs innan erbjudandekoden skrivs in så kommer förgående transaktioner inte att räknas.
 8. Du kan endast ha en aktiv bonus i taget. För att ta del av en annan bonus måste du antingen stänga eller fullborda den nuvarande aktiva bonusen.
 9. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter eget gottfinnande antingen fastställa spel enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspelen eller alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Vi förbehåller oss även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att vi efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan vi krediterar någon form av bonus, gratisspel eller erbjudande till deras konto.
 10. Alla bet365's erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.
 11. Inget spel med minimal risk är tillåten för att bidra till bonusens omsättningskrav. Spelare som bedöms använda taktik med minimal risk för att uppnå omsättningskrav för bonus eller kontantpriser riskerar att få sina bonusar, kontantpriser och därifrån hänförda vinster borttagna.
 12. Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person, familj, hushållsadress, e-postadress, telefonnummer, samma kontonummer (bankkort, kreditkort, neteller etc) och miljöer med delad datoranvändning, t ex skolor, allmäna bibliotek och arbetsplatser. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för en enskild kund eller kundgrupp. Erbjudanden gäller enbart för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar till bet365.
 13. bet365 förbehåller sig rätten att ändra, avbryta, återkräva eller neka alla erbjudanden efter egen beslutsrätt.

 

 
www.bingo.co.in